Bel ons Vragen? Bel ons
0514 - 60 20 89
Deel ons op

Unieke uitvalsbasis

Marswâl ontdekken

Schitterend uitzicht

Marswâl ontdekken

Jachthaven

De gezellige jachthaven biedt een prachtig uitzicht over het Slotermeer, en beschikt over 49 ligplaatsen van 6 tot 13 meter.

De plaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen met een eigen meter en een zijsteiger. Door het rustige karakter van het Slotermeer en de afwezigheid van beroepsvaart, is deze uitvalsbasis zeer geschikt voor het beoefenen van verschillende watersporten. Tevens kunt u vanaf het Slotermeer prima andere Friese meren bereiken zoals het Heegermeer en de Fleussen.


Ligplaats

De jachthaven van friesland met het mooiste uitzicht! Iedere ligplaats heeft zijn eigen specifieke afmeting en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt dan kunnen wij een geschikte ligplaats voor uw boot zoeken en u een passend tarief geven.
Direct een aanvraag voor een ligplaats doen, vul dan onderstaand formulier in.


Indien u langere tijd op uw schip verblijft, en daardoor meer stroom verbruikt zal er aan het einde van het seizoen een naheffing volgen.
Het is tussen 1-11 en 31-3 niet toegestaan in de jachthaven te overnachten, en verboden toegang van zonsondergang tot zonsopkomst.
Tevens is het verboden verwarmingen aan boord te laten draaien bij afwezigheid.

 

Zoeken in de website
Choose your language