Bel ons Vragen? Bel ons
0514 - 60 20 89
Deel ons op

Ruimte en rust

Kom heerlijk genieten van de echte Friese gastvrijheid.

Marswâl ontdekken

Ontspannen genieten

Marswâl ontdekken

Seizoenplaatsen

Op een plek waar u heerlijk tot rust komt

Marswâl ontdekken

Camping

In de maanden juli en augustus hebben wij nog voldoende kampeerplaatsen beschikbaar! In het hoogseizoen kan er alleen geboekt worden voor minimaal 5 overnachtingen. In het voor- en naseizoen accepteren wij alleen boekingen van minimaal 2 overnachtingen.

De camping met een totale oppervlakte van 3 hectare is geschikt voor jong en oud, voor de actieve of de rustzoekende vakantieganger die willen genieten van een natuurlijke vakantie met een ontspannen sfeer.

Kamperen voor een seizoen, een weekend of een aantal weken het is allemaal mogelijk op Recreatiepark Marswâl. De camping is voorzien van kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. Er zijn twee sanitairgebouwen en een wasserette voorzien van wasmachines, een droger en de mogelijkheid om met warm water uw afwas te doen. De kampeerplaatsen zijn gesitueerd op beschutte plaatsen op ruime velden.

In het hoogseizoen zijn comfortplaatsen met eigen wateraansluiting, 16 ampere stroom en 10 km uitzicht over de landerijen beschikbaar. Vraag bij reservering dan naar een plaats op veld 1.

Uiteraard is uw hond welkom.


U kunt bij ons terecht voor:

  • Toeristische plaatsen, elektra, 4 ampère stroom
  • Comfortplaatsen met 16 ampére en wateraansluiting op de plek.
  • Seizoenplaatsen elektra, 4 ampère stroom
  • Voor- en naseizoenplaatsen elektra 4 ampère stroom
  • Alle velden zijn voorzien van watertappunten.

    Let op, we hebben geen plaatsen voor stacaravans.

Ligplaats in combinatie met een kampeerplaats

Voor de watersportliefhebbers die hun zeil- of motorboot mee willen nemen beschikken wij over een aantal ligplaatsen die gehuurd kunnen worden. Wanneer u tijdens uw verblijf op Recreatiepark Marswâl over een boot wilt beschikken, kunt u bij ons terecht voor het huren van een polyvalk, een optimist, een sloep of een toerboot.

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd en dienen buiten het park te worden uitgelaten. Bazen dienen een schepje bij zich te hebben om de uitwerpselen op te ruimen.

Meer informatie over de verhuur van boten vindt u onder botenverhuur op deze internetsite.

 


Plattegrond

Klik op de plattegrond voor weergave in volledig scherm.

 

 

Zoeken in de website
Choose your language