Bel ons Vragen? Bel ons
0514 - 60 20 89
Deel ons op

Nieuws en aanbiedingen

Maakt uw vakantie compleet

Marswâl ontdekken

Coronavirus

Geplaatst op: 19 maart 2020 16:44

Corona virus

Update 31-3-2020

*Sanitair: Tot nader order gesloten t/m 28 april.
*Gelukkig mag u wel de afwashoek gebruiken, 2 stuks i.p.v. 4 stuks, zo ook, is het chemisch toilet beschikbaar, maar ook hierbij, houdt a.u.b. afstand van elkaar.
*Het sanitair- gebouw is ook beperkt(deurbeleid) toegankelijk, natuurlijk is het wel 24/7 geopend maar dient u te kijken of er genoeg ruimte onderling is, u heeft immers een vrij weekend of vakantie dus dan is wachten helemaal niet zo erg mocht dit zo uitkomen.
*In de sanitaire ruimtes zijn markeringen aangebracht om de 1.5 meter aan te duiden, ook zijn er meerdere borden geplaatst op de camping met deze tekst.

Op last van de Provincie Fryslân zijn, in ieder geval tot 28 april, alle sanitaire voorzieningen en wasruimtes gesloten.

Wij houden de nieuwsberichten over het Corona virus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Marswâl volgt de richtlijnen van het RIVM, Brancheorganisatie Recron en overheden.

Richtlijnen RIVM

Consequenties voor onze gasten

Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Belangrijk om te weten: Op dit moment is het Corona virus geen reden tot annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Faciliteiten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart j.l. besloten om ook de horecagelegenheden te sluiten. Dit betekent dat de receptie geen verse broodjes meer bakt en verkoopt.

Vraag en antwoord

Algemene situatie

Q 1. Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Ja, wij zijn nog open. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.

Q 2. Welke maatregelen neemt Marswâl om verspreiding te voorkomen?

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij op.

Omboeken en annuleren

Q 3. Mijn vakantie valt buiten de periode tot 6 april. Wat als ik wil annuleren of omboeken?

Op dit moment geldt dat reserveringen vanaf 6 april niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het corona virus. Mocht u desondanks toch willen annuleren, volgen wij de voorwaarden van de Recron. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron en Marswal.nl.

 

Wij willen u vragen

  • Regelmatig uw handen te wassen
  • Niet onnodig langs te gaan bij vrienden, buren of bekenden op de camping
  • Niet onnodig langs komen bij de receptie
  • Hou altijd de gepaste en geadviseerde afstand van 1,5 meter en schud geen handen
  • Let op uw kinderen met het spelen dat zij niet in aanraking komen met andere kinderen
  • Betalingen via pin te voldoen en niet contant te betalen

 

 

 

 

   Terug naar overzicht
Zoeken in de website
Choose your language